- Opis
- Cechy
- Składniki
- Marka
Vibracell® to skoncentrowany naturalny preparat multiwitaminowy zawierający ponad 40 naturalnych składników, który uzupełnia dietę, dostarcza energii oraz poprawia sprawność fizyczną i umysłową. Koncentrat soku owocowego: pomarańczowy, cytrynowy, z marakui, z czarnej porzeczki, z żurawiny, z przecieru pomidorowego, koncentraty soku z aceroli. Koncentrat soku z warzyw fermentowanych mlekiem: marchew, seler, ogórek, kiszona kapusta, burak, cebula i papryka, koncentrat z topinamburu oraz ekstrakt z karczocha i brokułu. Ekstrakty roślinne: pokrzywa, dzika róża, chmiel, mate, melisa lekarska, mniszek lekarski, rumianek, rozmaryn i olejek z nasion dzikiej róży. Rewitalizujące: świeże mleczko pszczele, nieaktywne drożdże piwne, koenzym Q10, L-karnityna). Witaminy i minerały: witamina A (retinol), witamina B1 (tiamina), witamina B2 (ryboflawina), witamina B3 (niacyna), witamina B5 (kwas pantotenowy), witamina B6 (pirydoksyna), witamina B9 (kwas foliowy), witamina B12 (cyjanokobalamina), witamina C (kwas askorbinowy), witamina D3 (cholekalcyferol), witamina E (tokoferol), beta-karoten, biotyna, selen. Dorośli: 5–10 ml rozpuszczone w wodzie. Dzieci w wieku od 3 do 12 lat: przyjmować 2,5 do 5 ml rozpuszczone w wodzie. Przyjmować na pusty żołądek przed śniadaniem. Przed każdym użyciem należy wstrząsnąć. Przechowywać w lodówce (maksymalnie 2 miesiące po otwarciu), wewnątrz pudełka, na płytce energetycznej.
- Referencja8470001667151
-
Marka
Vitae
-
Ilość
100 ml , 150 ml , 300 ml
-
Range
Vitae Pediatría
-
Suplementy typu produktu
Dzienne spożycie 2,5 ml
Witamina A 200 µg
Witamina B1 0,27 mg
Witamina B2 0,35 mg
Witamina B3 4 mg
Witamina B6 0,35 mg
Witamina B12 0,62 µg
Witamina C 20 mg
Witamina E 3 mg
Kwas pantotenowy 1,5 mg
Kwas foliowy 50 µg
Biotyna 12,5 µg
Magnez 14,25 mg
Selen 7,5 µg
L-karnityna 12,5 mg
Koenzym Q10 1,25 mg
Mleczko pszczele 15 mg
Informacje żywieniowe (na 2,5 ml)
Wartość energetyczna 25 kJ (6 Kcal)
Tłuszcz 0,07 g
w tym nasycony 0,007 g
Węglowodany 1,25 g
w tym cukry 1,06 g
Białka 0,06 g
Sól 0,002 g