- Opis
- Cechy
- Składniki
- Marka
Gwiazda naszego katalogu Isolate CFM Zero firmy Vitobest zawiera w swojej recepturze wyłącznie izolat białka serwatkowego WPI 90. Jego neutralna prezentacja (100% czystego białka) jest idealna dla tych, którzy podczas treningu potrzebują jedynie czystego izolatu. Ponadto występuje w czterech innych smakach, dzięki czemu jest przyjemniejszy w spożywaniu. W obu przypadkach nasz produkt ma bardzo niską zawartość laktozy i jest wolny od dodanych cukrów i aspartamu, dzięki czemu pomoże Ci zwiększyć i zachować masę mięśniową oraz utrzymać kości w normalnych warunkach. Format: doniczka 2 kg. Smak: Ciastko, Truskawka, Czekolada, Wanilia i Oreo. Sposób użycia: Wziąć 30 g (1 dozownik) wymieszane z wodą (250 ml). Stosuj raz lub dwa razy dziennie, jeden po treningu.
- Referencja4cd1a956-316e-4759-a2ee-403c95c91a3f
-
Marka
Vit.O.Best
-
Smak
Chocolate
-
Ilość
2 Kg
-
Gender
Others
-
Suplementy typu produktu
Białko serwatkowe
-
Format
kg
-
Zawartość
2
Ciastko: WPI 90 izolat białka serwatkowego (CFM) (zawiera beta-laktoglobulinę, alfa-laktoalbuminę, immunoglobuliny, glikomakropeptydy (GMP) i inne peptydy, oprócz laktoperoksydaz, lizozymu i laktoferyny (mleko i soja), aromat: herbatnik, słodzik : sukraloza, błonnik cytrusowy i chlorek sodu. Truskawka: izolat białka serwatkowego WPI 90 (CFM) (dostarcza beta-laktoglobulinę, alfa-laktoalbuminę, immunoglobuliny, glikomakropeptydy (GMP) i inne peptydy, oprócz laktoperoksydaz, lizozymu i laktoferyny) (mleko i soja), aromaty: owoc las i truskawka, proszek jeżynowy, substancja słodząca: sukraloza, aromat: czekolada, błonnik cytrusowy oraz barwnik: E-124. Czekolada: izolat białka serwatkowego (CFM) WPI 90 (zawiera beta-laktoglobulinę, alfa-laktoalbuminę, immunoglobuliny, glikomakropeptydy (GMP) i inne peptydy oraz laktoperoksydazy, lizozym i laktoferynę) (mleko i soja), kakao w proszku, aromat: czekolada, chlorek sodu, substancja słodząca: sukraloza i substancja zagęszczająca: błonnik cytrusowy. Wanilia: izolat białka serwatkowego WPI 90 (CFM) (zawiera beta-laktoglobulinę, alfa-laktoalbuminę, immunoglobuliny, glikomakropeptydy (GMP) i inne peptydy, a także laktoperoksydazy, lizozym i laktoferynę) (mleko i soja), aromaty: waniliowy i surowy de leche, substancja słodząca: sukraloza, błonnik cytrusowy i cynamon w proszku. Oreo: izolat białka serwatkowego WPI 90 (CFM) (zawiera beta-laktoglobulinę, alfa-laktoalbuminę, immunoglobuliny, glikomakropeptydy (GMP) i inne peptydy, a także laktoperoksydazy, lizozym i laktoferynę) (mleko i soja), mielone ciastko kakaowe (pszenica mąka (gluten), cukier, kakao niskotłuszczowe, syrop glukozowy, sól, soda oczyszczona, aromat), aromaty: biała czekolada i ciemne herbatniki, substancje słodzące: sukraloza i błonnik cytrusowy.