KREM Z OCTU MALINOWEGO
Składniki: ocet winny 65%, substancje słodzące (glikozydy maltitol i stewiol), modyfikowana skrobia kukurydziana, aromat malinowy, barwniki (E-163 i E-150d) oraz przeciwutleniacz (kwas askorbinowy). Bez glutenu. Nadaje się do celiakii.
KREM Z OCTU JABŁKOWEGO
Składniki: 55% ocet winny, substancje słodzące (glikozydy maltitol i stewiol), modyfikowana skrobia kukurydziana, aromat jabłkowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), konserwant (E-202) i barwnik (E-141ii). Bez glutenu. Nadaje się do celiakii.
PEDRO XIMÉNEZ KREM Z OCTU
Skład: ocet winny 45%, substancje słodzące (glikozydy maltitol i stewiol), modyfikowana skrobia kukurydziana, aromaty, barwniki (E-150d) i konserwant (E-202). Bez glutenu. Nadaje się do celiakii.
MODEŃSKI KREM Z OCETEM BALSAMICZNYM
Skład: ocet balsamiczny z Modeny 30% (ocet winny, zagęszczony moszcz winogronowy, barwnik E-150d), ocet winny, substancje słodzące (glikozydy maltitol i stewiol), modyfikowana skrobia kukurydziana, substancja konserwująca (E-202). Bez glutenu. Nadaje się do celiakii.