- Opis
- Cechy
- Składniki
- Marka
Produkt zawierający 18 enzymów trawiennych o wysokiej aktywności enzymatycznej, 8 szczepów probiotyków, prebiotyczny błonnik i wapń (który przyczynia się do lepszego funkcjonowania enzymów).
Sposób użycia: 1 kapsułka podczas obiadu i 1 kapsułka podczas kolacji.
- Referencja8436005302092
-
Marka
Tongil
-
Format
Kapsułki
-
Zawartość
80
-
Ilość
80 Kapsułki
Cytrynian wapnia 300 mg, Mieszanka fermentów mlekowych [skrobia kukurydziana i maltodekstryna, fruktooligosacharydy, inulina, dekstryna kukurydziana, chlorek potasu, hydrolizowane białko roślinne, siarczan magnezu, fermenty mlekowe (Bifidobacterium lactis W51 100 milionów jtk/g, Bifidobacterium lactis w52 100 mln UFC/g, Enterococcus faecium w54 100 milionów UFC/g, Lactobacillus acidophilus w22 140 milionów UFC/g, Lactobacillus paracasei w20 100 milionów UFC/g, Lactobacillus plantarum w1 130 milionów UFC/g, Lactobacillus plantarum jtk/g roślin, Lactobacillus salivarius W24 100 milionów jtk/g, Lactococcus lactis W19 100 milionów jtk/g), amylaza, aromat waniliowy i siarczan manganu] 200 mg, kapsułka roślinna (hydroksypropylometyloceloza)\\Na 2 kapsułki:\Wapń (z cytrynianu wapnia).... ...................126 mg\ Mieszanka 8 aktywnych fermentów mlekowych (Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium lactis W51 i W52, i Enterococcus faecium – fruktooligosacharydy)............................................ 400 mg (400 milionów)\ Mieszanka enzymów trawiennych ...............................200 mg \, który zapewnia:\ Amylazę............... 6315,78 DU*\ Proteazę.. ............. 4,5 16842,10 HUT*\ Peptydaza ............. 4210,52 HUT*\ Bromelaina .............421052,63 PU*\ Glukoamylaza . .............12,63 AGU*\ Laktaza .... ...................1263,15 ALU*\ Maltaza .... ...............6.31 MaltU*\ Procerealase® (celulaza, beta-glukanaza, hemicelulaza i fitaza)...8,42 mg\ Proteaza...... ..........6,0 4210,52 HUT *\ Alfa galaktozydaza ......105,26 GalU*\ Pektynaza ......10,52 endo-PGU*\ Lipaza ...... ... .............1263,15 FIP*\ Neutralna proteaza bakteryjna.............. 4210,52 PC*\ Ksylanaza.... ....... ..................168,42 XU*\ Inwertaza ...................... ..................210,52 SU*\ \ (*)=Aktywność enzymatyczna wyrażana jest w u