- Opis
- Cechy
- Składniki
- Marka
Choco Pro zawiera 18 gramów mieszanki białkowej składającej się z wysokiej jakości białka serwatkowego, kazeiny i pełnowartościowego białka mleka. Zawartość białka w Choco Pro zwiększa masę mięśniową, a także zachowuje masę mięśniową i utrzymuje kości w prawidłowych warunkach.
Możesz cieszyć się tym pożywnym „słodyczem” o każdej porze dnia, aby zapewnić swojemu organizmowi wsparcie w postaci składników odżywczych.
Jak używać:
Sięgnij po baton, gdy potrzebujesz energii i białka. Można przyjąć dodatkową dawkę w zależności od potrzeb żywieniowych.
- Referencja5999100025677
-
Marka
Scitec Nutrition
-
Ilość
50 gr
-
Gender
Others
-
Smak
Podwójna czekolada , Truskawkowa Biała Czekolada
-
Format
gr
-
Zawartość
pięćdziesiąt
Podwójna czekolada:
Substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), otoczka [słodzik (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatkowego, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, aromaty, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (soja)]}, woda, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator [lecytyny (soja)], mąka migdałowa, substancja ujędrniająca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).
Truskawkowa Biała Czekolada:
Substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), białko 18% [w pełni uwodorniony tłuszcz roślinny (kokosowy, rzepakowy), cukier, odtłuszczone MLEKO w proszku, LAKTOZA, MLEKO pełne w proszku, emulgator (lecytyny), aromat], koncentrat białka serwatkowego (MLEKO), MLEKO koncentrat białka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatki instant (MLEKO) {izolat białka serwatki (MLEKO), emulgator [lecytyny (SOJA)]}, woda, aromaty, emulgator [lecytyny (SOJA)], mąka MIGDAŁOWA, substancja żelująca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (koszenila). Wyprodukowano w zakładzie produkującym mleko, jaja, soję, orzeszki ziemne, orzechy z drzew orzechowych, seler, ryby, skorupiaki, mięczaki i żywność zawierającą dwutlenek siarki.