Izolaty białka serwatkowego są najczystszą formą białka serwatkowego, jaka istnieje obecnie. Są drogie w użyciu, ale należą do najlepszych białek, jakie można kupić za pieniądze. Dlatego są pierwszym składnikiem, który czytasz na etykiecie Gold Standard 100% Whey™. Używając WPI jako głównego składnika wraz z ultrafiltrowanym koncentratem białka serwatkowego (WPC), jesteśmy w stanie zapakować 24 gramy białka w każdą porcję, aby zaspokoić Twoje potrzeby związane z budową mięśni po treningu. Dbałość ON o szczegóły dotyczy również możliwości mieszania. Ten najwyższej jakości proszek jest natychmiast stworzony do łatwego mieszania ze szklanką do shakera lub po prostu szklanką i łyżką. Nie ma wątpliwości, że jest to standard, według którego mierzone są wszystkie inne białka serwatkowe. Główny składnik izolatu białka serwatkowego (WPI) -Mikrofrakcje białka serwatki z ultrafiltrowanych izolatów białka serwatki i koncentratu białka serwatki -Ponad 4 gramy glutaminy i kwasu glutaminowego w każdej porcji -Ponad 5 gram naturalnie występujących rozgałęzionych- aminokwasy łańcuchowe (BCAA) leucyna, izoleucyna i walina w każdej porcji - „Złoty standard” jakości białka Sposób użycia Wymieszaj 1 miarkę z 6-8 uncji płynu zimnej wody, mleka lub wybranego napoju bezalkoholowego. Aby uzyskać najlepsze rezultaty, wymieszaj koktajl 30-60 minut po treningu lub zjedz go jako przekąskę w dowolnym momencie w zbilansowanej, wysokobiałkowej diecie.