Izolaty białka serwatkowego (WPI) to najczystsza obecnie istniejąca forma białka serwatkowego. WPI są drogie w użyciu, ale należą do najlepszych białek, jakie można kupić za pieniądze. Dlatego są pierwszym składnikiem, który czytasz na etykiecie Gold Standard 100% Whey.
Używając WPI jako głównego składnika wraz z ultrafiltrowanym koncentratem białka serwatkowego (WPC), jesteśmy w stanie zapakować 24 gramy białka w każdej porcji, aby wesprzeć Twoje potrzeby związane z budowaniem masy mięśniowej po treningu.
Ten najwyższej jakości proszek został instantyzowany, aby ułatwić mieszanie przy użyciu shakera lub po prostu szklanki i łyżki.
Nie ma wątpliwości, że jest to standard, według którego mierzone są wszystkie inne białka serwatkowe.
- Główny składnik izolatu białek serwatkowych (WPI)
- Mikrofrakcje białka serwatki z ultrafiltrowanych izolatów białka serwatki i koncentratu białka serwatki
-Ponad 4 gramy glutaminy i kwasu glutaminowego w każdej porcji
-Ponad 5 gramów naturalnie występujących aminokwasów rozgałęzionych (BCAA) leucyny, izoleucyny i waliny w każdej porcji