Napój sojowy wzbogacony w wapń, fosfor i witaminę B2.
Idealny jako zamiennik mleka przy nietolerancji laktozy, a także spożycie błonnika.
Nietolerancja laktozy.
Alergia na białko mleka
Diety wegetariańskie
Źródło wapnia o wysokiej zawartości białka i witaminy B12.
Wapń jest niezbędny do utrzymania kości i zębów w normalnych warunkach. Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania mięśni, neuroprzekaźnictwa i enzymów trawiennych. Wapń przyczynia się również do prawidłowego krzepnięcia krwi i prawidłowego metabolizmu energetycznego.
Witamina B2 (ryboflawina) przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego, utrzymania skóry i widzenia normalnych warunków. Przyczynia się również do prawidłowego metabolizmu żelaza i ochrony komórek przed uszkodzeniami oksydacyjnymi. Ryboflawina pomaga również zmniejszyć zmęczenie i znużenie.
Sposób użycia: Jest to napój sojowy na zimno lub na ciepło. Można go również wykorzystać do przygotowania dowolnego dania z włoskiego makaronu, custard, custard ... Po otwarciu pojemnik jest przechowywany przez 5 dni w lodówce.