Otrzymywany jest z czystych organicznych ekstraktów z grzybów, bezpłatnej produkcji maltodekstryn i alergenów. Jest dostępny w postaci kapsułek odpornych na sok żołądkowy, które pomagają chronić zasoby grzyba kwaśnego środowiska, jednocześnie poprawiając ich biodostępność dzięki dawkowaniu w mikrogránulo, zaawansowanej technologii, która optymalizuje, chroni i moduluje uwalnianie składników aktywnych. Do jego produkcji włączono naturalną witaminę C, uzyskaną z gatunku Camu Camu (Myrciaria dubia) w zewnętrznej osłonce mikrogranulki. W rezultacie witamina C jest uwalniana bezpośrednio przed aktywami grzyba, dzięki czemu uprzywilejowane jest wchłanianie polisacharydów i optymalizacja jego działania fizjologicznego.
Rozcieńczalnik (celuloza), suchy ekstrakt z nadziemnych części męczennicy (Passiflora incarnata L.) standaryzowany na 2,5% w witeksinie 100 mg, suchy ekstrakt z reishi* (Ganoderma lucidum) standaryzowany na 30% w polisacharydach (20% beta-glukanów) oraz 5% w triterpenach (jako kwas ganoderynowy) 95 mg, suchy ekstrakt z lwiej grzywy* (Hericium erinaceus) standaryzowany na 20% w polisacharydach 85 mg, nośnik (szelak), suchy ekstrakt z camu-camu (Myrciaria dubia) standaryzowany na 50 % w witaminie C 24 mg, substancja słodząca (ksylitol), substancja przeciwzbrylająca (E553), okład warzywny dojelitowy (hydroksypropylometyloceluloza).
Opinie klientów
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji. Napisz pierwszą recenzję!
Mamy o wiele więcej do zaoferowania, nie zapomnij odwiedzić naszych innych kategorii