Gruboziarniste białko sojowe. Wysoka zawartość potasu, wapnia, magnezu, miedzi, cynku, żelaza i fosforu. Źródło tiaminy (witaminy B1) i białek. Wysoka zawartość przekracza 30% RWS, źródło przekracza 15% RWS. Zastosowania: Przyczynia się do prawidłowego krzepnięcia krwi. Przyczynia się do prawidłowego metabolizmu energetycznego. Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania mięśni, neuroprzekaźnictwa i enzymów trawiennych. Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego i odpornościowego. Pomaga zmniejszyć uczucie zmęczenia i znużenia. Przyczynia się do równowagi elektrolitowej. Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania błon komórkowych. Przyczynia się do prawidłowego transportu żelaza w organizmie. Przyczynia się do ochrony komórek przed uszkodzeniami oksydacyjnymi. Przyczynia się do utrzymania zdrowych kości, włosów, paznokci, skóry, wzroku i poziomu testosteronu