Jest to mieszanka białek o wysokiej wartości biologicznej, która dostarcza siarę oraz podstawowy substrat aminokwasów egzogennych, których potrzebujemy po treningu. Ponadto WH3Y Health zapewnia ekskluzywną formułę z fermentami mlekowymi, enzymami trawiennymi, Omega 3 i Betaglikanami. Źródła białka w WH3Y Health pochodzą z siary, serwatki (WHEY), mleka, zbóż i roślin strączkowych, odpowiednich dla Lakto-wegetarian. Właściwości: Formuła WH3Y Health MARNYS® SPORTS zapewnia następujące właściwości: * Colostrum to gęsty, żółtawy płyn, który pochodzi od zwierząt karmiących młode. Jego wartość odżywcza jest wysoka dzięki zawartości białka, witamin, węglowodanów i immunoglobulin, w wyższym stężeniu niż w zwykłym mleku. Udział Colostrum w WH3Y Health wynosi 500 mg na każdą dawkę. * Serwatka dostarcza białka o nazwie WHEY, które jest niczym innym jak płynną frakcją pozyskiwaną podczas koagulacji mleka i jest bogate w rozpuszczalne w wodzie białka kuliste, laktozę, tłuszcze i minerały, dlatego jest ważnym źródłem składników odżywczych. * Mieszanka 5 enzymów trawiennych: amylazy, proteazy, laktazy, lipazy i celulazy. * Omega 3 w WH3Y Health (1g) pochodzą ze źródeł roślinnych. * Beta-glukany (?-glukany) to silnie rozgałęzione węglowodany (cukry) znajdujące się w ścianach komórkowych bakterii, grzybów, drożdży, alg, porostów i roślin, takich jak owies i jęczmień. Beta-glukany są przedmiotem intensywnych badań naukowych ze względu na ich ciekawe właściwości. Sposób użycia: Rozpuścić 1 płaską miarkę (35 g) w 250-400 ml wody lub mleka w szklance lub szklance do mieszania (wytrząsarce). Spożywać jako suplement diety (pomiędzy głównymi posiłkami) i/lub po treningu sportowym.
Pełne Płatki Owsiane [Gluten], Białko Serwatkowe, Mąka Lniana, Izolat Białka Sojowego, Mąka Orkiszowa [Gluten], Izolat Białka Pszenicy [Gluten], Izolat Białka Grochu, Liofilizowana Truskawka, Izolat Białka Ryżowego, Mąka Gryczana, Siara [mleko], naturalne barwnik (burak), naturalny aromat (truskawka), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), mieszanka enzymów (amylaza, proteaza, laktaza, lipaza i celulaza) oraz fermenty mlekowe (Bacillus coagulans). Na 35 g: Siara. . 500 mg Mieszanka enzymów (amylaza, proteaza, laktaza, lipaza i celulaza). . 30 mg Fermenty mlekowe .. 2 mg Kwasy tłuszczowe Omega 3 (pochodzenia roślinnego). 1,0 g ß-glukanów. 0,3 g * Zawiera mleko, płatki owsiane, groch, soję, orkisz, grykę, ryż i pszenicę.