You deserve this EXTRA 8% discount
Minimum order amount 288,00zł
Twój kupon
Produkt +:
- Doskonale przyswajalna formuła odpowiednia dla dzieci nietolerujących laktozy lub uczulonych na mleko.Suplement diety w postaci proszku dyspergującego w jamie ustnej na bazie wapnia i witaminy D.
PEDIAKID® Calcium C+ został specjalnie opracowany ze skoncentrowanego źródła wapnia odpowiedniego dla wszystkich dzieci, aby pokryć do 100% zalecanego dziennego spożycia wapnia i ułatwić jego przyswajanie dzięki witaminie D. Jego formuła jest odpowiednia dla dzieci z laktozą nietolerancja lub uczulenie na mleko. Aby ułatwić uchwycenie, PEDIAKID® Calcium C+ występuje w postaci batonów o kwaśnym proszku, pysznie aromatyzowanych Colą, które rozpływają się i mienią na języku lub można je rozcieńczyć w szklance wody dla najmłodszych.
Pudełko na 14 batonów kwaśnego proszku o smaku Cola.
Sposób użycia : 1 do 2 sztyftów dziennie, najlepiej tuż po posiłkach, rozpływa się na języku
lub rozpuścić w szklance wody dla małych dzieci. Od 3 roku życia lub postępuj zgodnie z zaleceniami lekarza. Ten produkt może być również odpowiedni dla osób dorosłych powyżej 15 roku życia.
Zalecenia: Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci, z dala od ciepła i wilgoci. Spożywać w ramach zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego stylu życia. Zaleca się nie przekraczać zalecanej dawki. Spożycie w nadmiernych ilościach może powodować efekty przeczyszczające. Spożywać najlepiej przed datą wskazaną na opakowaniu.
Średnia wartość odżywcza / 2 pałeczki (5,19 g):
Średnia informacja żywieniowa - 2 batony (5,19 g)AR: Wkłady referencyjne
Składniki: węglan wapnia (nośnik: skrobia kukurydziana), substancja słodząca: ksylitol, fruktoza, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, emulgator: behenian glicerolu, aromat (nośniki: maltodekstryna, guma
arabika, triacetyna, maltol, butylohydroksyanizol), wodorowęglan sodu, witamina D3 (nośniki: skrobia modyfikowana, maltodekstryna, olej rzepakowy; przeciwutleniacze: askorbinian sodu, tokoferole).
Bez glutenu