Suplement diety na bazie ekstraktu gliceryny z rozmarynu i czerwonej winorośli. Korzyści Ma znaczące właściwości przeciwutleniające. Przeciwdziała powstawaniu wolnych rodników, hamuje aktywację dopełniacza i syntezę prostanoidów, wykazując działanie przeciwzapalne. Stymuluje produkcję endogennego glutationu, wspomaga działanie niektórych kofaktorów pełniących ważną rolę takich jak przeciwutleniacze takie jak selen oraz witaminy A, C, E. Przeciwdziała lipoperoksydacji oraz powoduje znaczny spadek aktywności aminotransferaz i wątrobowej dehydrogenazy mleczanowej indukowany przez substancje toksyczne. Jak używać: 20 - 30 kropli 2 razy dziennie rozcieńczonych w wodzie, najlepiej pomiędzy posiłkami.
Macerat glicerynowy (woda, stabilizator: glicerol, alkohol, część rośliny 2%) z pączków rozmarynu (Rosmarinus officinalis L.), sok z owoców czerwonej winorośli (Vitis vinifera L.).
Opinie klientów
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji. Napisz pierwszą recenzję!
Mamy o wiele więcej do zaoferowania, nie zapomnij odwiedzić naszych innych kategorii