Suplement diety na bazie ekstraktu gliceryny z głogu i czerwonej winorośli. Korzyści Właściwości kiełków głogu są zasadniczo kardiotoniczne, rozszerzające naczynia wieńcowe, antyarytmiczne i regulujące częstość akcji serca, normotensyjne, przeciwlękowe, uspokajające i przeciwutleniające. Na poziomie sercowo-neuro-naczyniowym pączek głogu jest skutecznym środkiem wspomagającym w zaburzeniach autonomicznego układu nerwowego i układu sercowo-naczyniowego. Jak używać: 20 - 30 kropli 2 razy dziennie rozcieńczonych w wodzie, najlepiej pomiędzy posiłkami. Uwaga : Przeciwwskazane w przypadku potwierdzonej nadwrażliwości na którykolwiek ze składników. Suplementy diety nie mają na celu zastąpić zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego trybu życia.
Macerat glicerynowy (woda, stabilizator: glicerol, alkohol, część rośliny 2%) z pąków głogu (Crataegus oxyacantha), Sok z liofilizowanych owoców czerwonej winorośli (vitis vinifera L.).
Opinie klientów
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji. Napisz pierwszą recenzję!
Mamy o wiele więcej do zaoferowania, nie zapomnij odwiedzić naszych innych kategorii