You deserve this EXTRA 12% discount
Minimum order amount 278,00zł
Twój kupon
Kwas hialuronowy jest polisacharydem, cukrem o funkcji strukturalnej. Ma lepką konsystencję, która staje się częścią skóry, chrząstek i stawów. Połączenie łańcuchów węglowodanowych tworzy złożoną, spiralną strukturę o dużej zdolności zatrzymywania dużych ilości wody. W przeciwieństwie do innych suplementów kwasu hialuronowego, które pozyskują tę substancję ze zwierząt, takich jak drób lub bydło, kapsułki kwasu hialuronowego firmy Drasanvi są pozyskiwane w drodze fermentacji bakteryjnej , co czyni je wyjątkowym, wyższej jakości produktem odpowiednim dla wegetarian.
Jak używać
Przyjmować jedną kapsułkę dziennie, najlepiej podczas śniadania.
Dodatkowe daneKwas hialuronowy z fermentacji bakteryjnej
Kwas hialuronowy zawarty w kapsułkach Drasanvi pochodzi z fermentacji bakteryjnej (Sterptoccocus ssp) ze względu na swoje podobieństwo do naturalnego kwasu hialuronowego. Fermentacja ta opiera się na mieszance mąki sojowej, peptonów i źródła węgla, co stwarza idealne warunki do powstawania kwasu hialuronowego. Kapsułki kwasu hialuronowego firmy Drasanvi powstały na bazie doskonałego źródła kwasu hialuronowego, w dużym stopniu podobnego do naturalnego kwasu hialuronowego. Zawartość w jednej kapsułce wynosi 120 mg.
Skoncentrowana i łatwa do przyjęcia dawka
Szukamy formuł, które są łatwe do przyjęcia i łączą w sobie zapotrzebowanie na kwas hialuronowy w jednej kapsułce.
Kapsułki roślinne
Kapsułki są pochodzenia roślinnego, a konkretnie hydroksypropylometylocelulozy. Kapsułki te posiadają certyfikat Vegetarian Society. Hydroksypropylometyloceluloza jest otrzymywana z celulozy pochodzącej z różnych struktur roślinnych.
Kwas hialuronowy
Otrzymywany przez fermentację bakteryjną Streptococcus zooepidemicus
120 mg
Inne składniki:
Hydroksypropylometyloceluloza, celuloza mikrokrystaliczna, stearynian magnezu
i dwutlenek krzemu.
Bez barwników, dodanych cukrów i konserwantów.