Groch pochodzi ze Wschodu, gdzie był uprawiany i spożywany regularnie przez ponad 8 000 lat. Białko grochu Drasanvi jest skoncentrowanym składnikiem pochodzenia ekologicznego, neutralnego smaku i doskonałej jakości, co staje się interesującą opcją jako wkład dodatkowego białka w zdrową i zdrową dietę. Białko grochu jest lekkostrawne i bogate w niezbędne aminokwasy. Białko grochowe w proszku pochodzenia BIO (Pisum sativum) Bez barwników, dodatków i konserwantów. Sposób użycia Zaleca się codzienne przyjmowanie 10 g Ostrzeżeń Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Informacje dodatkowe Certyfikat BIO Proces zbierania i przetwarzania Brocoli odbywa się zgodnie z najbardziej wymagającymi normami jakości, co pozwoliło nam uzyskać certyfikat produktu ekologicznego. Bogaty w błonnik Zawartość błonnika w brokułach jest wysoka, 27 gramów na 100 g proszku brokułów. Ważne jest, aby towarzyszyć mu odpowiednie zużycie wody. Produkt bez obróbki cieplnej Warzywa poddawane obróbce cieplnej podczas gotowania tracą część witamin. Z tego powodu produkcja proszku z brokułów nie podlega procesowi w wysokich temperaturach. Możemy zatem powiedzieć, że jest to nieprzetworzona żywność, a zatem składniki odżywcze, takie jak witaminy, pozostają niezmienione. Ochrona przed codziennym zużyciem. Codzienna aktywność powoduje zużycie włókien mięśniowych. Najlepszym sposobem na zregenerowanie tych struktur jest spożywanie odpowiedniej ilości białka. Brokuły są bogate w białka pochodzenia roślinnego, co sprawia, że jest to świetna opcja dla tych, którzy preferują dietę wyłącznie roślinną Sposób użycia Codziennie spożywaj 10 g Ostrzeżeń Przechowuj w chłodnym, suchym miejscu. Informacje dodatkowe Certyfikat BIO Proces zbierania i przetwarzania Brocoli odbywa się zgodnie z najbardziej wymagającymi normami jakości, co pozwoliło nam uzyskać certyfikat produktu ekologicznego. Bogaty w błonnik Zawartość błonnika w brokułach jest wysoka, 27 gramów na 100 g proszku brokułów. Ważne jest, aby towarzyszyć mu odpowiednie zużycie wody. Produkt bez obróbki cieplnej Warzywa poddawane obróbce cieplnej podczas gotowania tracą część witamin. Z tego powodu produkcja proszku z brokułów nie podlega procesowi w wysokich temperaturach. Możemy zatem powiedzieć, że jest to nieprzetworzona żywność, a zatem składniki odżywcze, takie jak witaminy, pozostają niezmienione. Ochrona przed codziennym zużyciem. Codzienna aktywność powoduje zużycie włókien mięśniowych. Najlepszym sposobem na zregenerowanie tych struktur jest spożywanie odpowiedniej ilości białka. Brokuły są bogate w białka pochodzenia roślinnego, co sprawia, że jest to świetna opcja dla tych, którzy preferują dietę wyłącznie roślinną.