Suplement diety oparty na 14 gatunkach mikroorganizmów wybranych z rodzajów Lactobacillus, Lactococcus Bifidobacterium i Streptoccoccus, ekstrakt z kopru włoskiego, enzymy trawienne, aloes, witamina D i B6.
Ekstrakt suchy z kopru włoskiego 4:1 (Foeniculum vulgare L., owoce): 250 mg, mieszanka 14 wybranych gatunków mikroorganizmów: 120 mg (50 000 x 106 CFU/g), fruktooligosacharydy (FOS), substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna, proteaza (enzymatyczna aktywność w bromelainie: 2000 GDU Gelatin Digestion Units/g): 30 mg, żel Aloe Vera 200:1 (Aloe barbadensis Miller, liście): 10 mg, substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu i sole magnezowe kwasów tłuszczowych, chlorowodorek pirydoksyny i cholekalcyferol. Kapsułka: hydroksypropylometyloceluloza, barwnik: dwutlenek tytanu.
W 1962 roku dr Puigvert Dietisa postanowił założyć firmę skupiająca produkty żywieniowe. W trakcie swojej kariery, ideą Dietisa stało się dostarczanie skutecznych rozwiązań w świecie żywienia i dietetyki.
Opinie klientów
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji. Napisz pierwszą recenzję!
Mamy o wiele więcej do zaoferowania, nie zapomnij odwiedzić naszych innych kategorii