Pochodzenie. Wyprodukowano w Conil de la Frontera, gdzie mamy najbardziej żyzną glebę i idealny klimat. Do uprawy stosujemy najlepsze techniki rolnictwa ekologicznego. Proces. Liście zbieramy ręcznie, selekcjonując je pod kątem optymalnej kondycji. Suszenie . Odwadniamy organizm, wykorzystując pasywny system solarny, całkowicie zrównoważoną technikę, która NIE WYKORZYSTUJE konwencjonalnej energii. Kapsułki. Nasze kapsułki powstają na bazie składników roślinnych, które szybko się wchłaniają i nie szkodzą układowi trawiennemu. Jakość. Używamy wyłącznie liści moringi, w których znajdują się wszystkie jej właściwości, podczas gdy inne produkty mają wysoką zawartość łodygi, która praktycznie zawiera błonnik pokarmowy. Instrukcja użytkowania: Jako suplement diety, przyjmować 2 kapsułki podczas śniadania i 2 kapsułki podczas lunchu, popijając szklanką wody.