- Opis
- Cechy
- Składniki
- Marka
Kolagen z kwasem hialuronowym, koenzymem Q10, ekstraktem z acai, witaminami B1, B2, B6, E i C, selenem i cynkiem Colnatur Beauty to suplement diety ze słodzikiem na bazie bioaktywnych peptydów kolagenowych Verisol®, kwasu hialuronowego, koenzymu Q10, ekstraktu z acai, witaminy B1, B2, B6, E i C, selen i cynk.
Jak używać:
Całą zawartość saszetki należy codziennie rozpuścić w minimum pół szklanki wody, soku, napoju roślinnego, jogurtu lub innego płynu.
- Referencja8426594122713
-
Marka
Colnatur
-
Smak
Owoce leśne
-
Gender
Kobieta
-
Format
Saszetki
-
Zawartość
30
-
Ilość
30 Koperty
Bioaktywne peptydy kolagenu bydlęcego Verisol®, suchy ekstrakt z açaí 4:1 (Euterpe oleracea Mart., owoc), aromaty jagodowe, L-askorbinian sodu (witamina C), skoncentrowany suszony sok z buraków, substancje zakwaszające (kwas jabłkowy, bezwodny kwas cytrynowy), hialuronian sodu (kwas hialuronowy), maltodekstryna, koenzym Q10, octan DL-alfatokoferylu (witamina E), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe ze stewii), tlenek cynku, chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), chlorowodorek tiaminy (witamina B1), ryboflawina (witamina B2) ), selenin sodu.
Colnatur jest hydrolizowany kolagen białko (CH) otrzymanej przez odtłuszczenie i hydrolizy enzymatycznej kości zwierząt do uboju zwierząt innych niż przeżuwacze, żywności i identyfikowalne, które nie pochodzą z łańcucha chłodniczego i zostały leczonych przez cały czas z tym samym wymagania w zakresie higieny mięsa.
W przeciwieństwie do innych CH handlowej Colnatur jest przez naturalny proces (non-chemicznej), pełne bezpieczeństwo żywności, które zostały ocenione i zatwierdzone przez EFSA (Europejski Urząd Bezpieczeństwa Żywności (EFSA), Q-2004-085- ). Proces ten, termiczne i enzymatyczne, zapobiega powstawaniu prawoskrętnych aminokwasów nie rozpoznawane nie przyswajalne przez naszych komórek.
Colnatur nie zawiera żadnych substancji słodzących, konserwantów i barwników. Jest to również wolne od alergenów, GMO (organizmów modyfikowanych genetycznie), glutenu, laktozy lub innych cukrów, cholesterolu i tłuszczów i węglowodanów.