• Pomaga wzmocnić naturalną odporność i zapewnia energię dzięki obecności długiej listy witamin i minerałów (w tym cynku i selenu) • Może poprawić wzrok, ponieważ wysokie stężenie przeciwutleniaczy chroni siatkówkę przed zwyrodnieniem plamki żółtej i zmniejsza ryzyko rozwoju jaskry (zbyt wysokie ciśnienie wewnątrzgałkowe) • Poprawa stanu skóry • Odgrywa rolę w profilaktyce raka i chorób zapalnych (właściwości przeciwutleniające) • Korzystny wpływ na układ sercowo-naczyniowy i zmniejszone ryzyko chorób serca i tętnic • Pomaga kontrolować poziom cholesterolu Główne składniki
5 do 15 g (1 do 3 łyżeczek kawy w 200 ml. Wody lub soku owocowego, d mleka (warzyw) lub dodanego do jogurtu śniadaniowego, aby dobrze rozpocząć dzień lub około 10:00 lub 16:00 godziny). Można go przyjmować na stałe lub w bardziej skoncentrowanych dawkach (nawet dwukrotnie) w przypadku choroby, operacji podczas zimy.