- Opis
- Cechy
- Składniki
- Marka
Proteinowy batonik deserowy od BioTechUSA, bezglutenowy i bez oleju palmowego.
- Zawiera 24% białka.
- Bogaty w białko.
- Bogaty w błonnik pokarmowy.
- Bez oleju palmowego.
- Bez glutenu.
Czy ważna jest dla Ciebie zróżnicowana i zbilansowana dieta? Czy będziesz mieć cel fitness, nad którym będziesz ciężko pracować każdego dnia? Ale nie możesz oprzeć się słodkim smakom? Nie musisz tego robić. Z Batonem Deserowym Triple Chocolate Protein Dessert Bar możesz przeżyć prawdziwe deserowe doznania, a dzięki zawartości białka na poziomie 12g w batonie może on stanowić pyszny element zróżnicowanej i zbilansowanej diety. Możesz z czystym sumieniem zjeść przekąskę po treningu, na weekendowym wycieczce czy nawet w pracowity dzień powszedni, pomiędzy dwoma spotkaniami.
Ukryty pod polewą batonik proteinowy jest naprawdę wyjątkowy dzięki chrupiącym ziarenkom kakao i kawałkom czekolady. Niezrównane doznania deserowe gwarantuje nie tylko bogaty smak czekolady, ale także różnorodna konsystencja. Białkowy baton deserowy Triple Chocolate to także świetna propozycja na przekąskę, więc nie musisz się powstrzymywać, jeśli masz ochotę na słodycze.
*Bezglutenowy, zgodnie z przepisami Unii Europejskiej.
- Referencja340402b6-d998-4756-b7c3-5efec2ac130e
-
Marka
BiotechUSA
-
Ilość
50 gr
-
Smak
Potrójna czekolada , Czarne ciastko
-
Kompozycja
Bez glutenu
-
Gender
Others
-
Format
gr
-
Zawartość
pięćdziesiąt
Potrójna Czekolada:
Substancje utrzymujące wilgoć [maltitole, gliceryna (soja)], powłoka [słodzik (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], frakcja ziaren kakaowych 11%, jądra kakaowe czekolada 11% [ substancja słodząca (maltitole), miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (soja), odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat], koncentrat białka serwatki, hydrolizowane białko, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, olej kokosowy, izolat białka serwatki [izolat białka serwatki, emulgator : lecytyny (soja)], woda pitna, odtłuszczone kakao w proszku, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), substancja żelująca (karagen), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa- Tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w fabryce produkującej żywność zawierającą mleko, jaja, soję, skorupiaki, dwutlenek siarki i orzechy. Czarne ciasteczko:
Substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), otoczka [słodzik (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyny)], chipsy ciasteczkowe 10% [mąka ryżowa, cukier, skrobia kukurydziana, rafinowany olej kokosowy , kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, sól, substancja zagęszczająca (guma guar), substancje spulchniające (wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu), aromat], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatki [ izolat białka serwatkowego, emulgator: lecytyny (soja)], woda, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), aromaty, substancja żelująca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol) , słodzik (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie produkującym żywność zawierającą mleko, jaja, soję, skorupiaki, dwutlenek siarki i orzechy z drzew orzechowych.