400 mg kofeiny 6,300 mg Formuła NOX 9 składników aktywnych Bez kreatyny Bez cukru Wypróbowałeś wszystkie boostery przedtreningowe i żaden z nich nie działał? Chcesz wypróbować coś naprawdę skutecznego? Coś, co sprawia, że znów zmotywowałeś się do rozerwania tych ciężarów? Coś, co sprawi, że skoncentrujesz się na treningu jak nigdy dotąd? Wypij kieliszek Black Blood CAF + i uderz w żelazo! Zainspirowani sukcesem Black Blood, eksperci BioTechUSA badali potrzeby konsumentów, aby stworzyć dwie alternatywy dla twardego wzmacniacza. Ostrzeżenie! Obie wersje mają radykalną zawartość aktywnego składnika. Od Ciebie zależy, po której stronie swojego działania chcesz zaatakować siłownię. Czy jesteś gotowy, aby dołączyć do ligi bezkonkurencyjnych? Ze względu na zawartość kofeiny 400 mg Black Blood CAF + jest zalecany tym, którzy nie boją się obudzić potwora w środku. Nawet konsystencja Black Blood CAF + różni się od zwykłych boosterów przedtreningowych. To gęsty, przypominający smołę napój, z ogromnymi dawkami wszystkiego, czego potrzebujesz do świetnego treningu. Być może nigdy wcześniej nie widziałeś tych aktywnych składników w takiej kombinacji i ilości. Ten produkt został zaprojektowany specjalnie dla tych, których ciało przyzwyczaiło się już do przeciętnej, których wielki codzienny stres utrudnia zapomnienie o zmartwieniach i kłopotach oraz tych, którzy tracą motywację i pociąg do ciężarów. Black Blood CAF + przywraca ogień, który sprawia, że ćwiczysz coraz mocniej i zaczynasz od nowa. Nie będzie rozmów, nie będzie kręcić się na siłowni. Tylko słupki i ciężary, moc, wydajność, koncentracja i poprawa. Black Blood CAF + Zalecane użycie: Zmieszaj 1 porcję proszku (10 g = 2 miarki) ze 100 ml wody w butelce shakera. Weź jedną porcję 15 minut przed treningiem.
Black Blood NO Complex 63% (alfaketoglutaran L-argininy, beta alanina, L-cytrulina, kwas jabłkowy), ZMB Complex (cytrynian magnezu, tlenek cynku, kwas nikotynowy, pirydoksyna HCl)
BlackCaffeine Matrix 9% (ekstrakt z czarnej herbaty, kofeina bezwodna), aromaty, regulatory kwasowości (winiany potasu, wodorowęglan sodu), stabilizator (guma ksantanowa), substancje słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe, acesulfam-K)
substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), substancje przeciwpieniące (fosforany sodu, dimetylopolisiloksan), barwnik (czerń brylantowa PN). Wyprodukowano w zakładzie produkującym mleko, jajka, gluten, soję, skorupiaki, dwutlenek siarki i orzechy zawierające żywność.