Soczewica Pardina uprawiana w Guadalajara. Mały rozmiar i charakterystyczny brązowy kolor. Gładka konsystencja i delikatny smak. Nie potrzebują czasu namaczania do późniejszego gotowania. Soczewica jest bogata w białko, witaminy (A, B1, B2, B3, B6, C i E) oraz minerały takie jak magnez, cynk, selen, potas, fosfor, wapń, żelazo. Bardzo bogaty w błonnik. Sposób użycia: Soczewica Pardina nie wymaga wcześniejszego namaczania. Zagotować zimną wodą. Gotowanie podczas gotowania powinno być miękkie i ciągłe. Czas gotowania 35-40 minut. Konserwacja: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Soczewica pardin *. * Z rolnictwa ekologicznego. Alergeny: Ślady: Łubin i prod. na bazie łubinu Ślady: Orzeszki ziemne Ślady: Orzechy w łupinie Ślady: Gluten Ślady: Sezam i prod. na bazie sezamu Ślady: Soja i produkty pochodne
Biocop zajmuje się dystrybucją produktów ekologicznych (tylko z upraw ekologicznych) i naturalnych (nie syntetycznych).
Opinie klientów
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji. Napisz pierwszą recenzję!
Mamy o wiele więcej do zaoferowania, nie zapomnij odwiedzić naszych innych kategorii