Pasta czekoladowa z orzechami laskowymi Produkt wegański Z olejem słonecznikowym. Zastosowanie: Do smarowania chleba, naleśników, krakersów itp. Również do robienia deserów. Konserwacja: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, ORZECHY LASKOWE* 15%, odtłuszczone kakao w proszku* 7,5%, masło kakaowe*, syrop ryżowy w proszku*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, proszek waniliowy Bourbon*. * Z rolnictwa ekologicznego. Alergeny: Ślady: Łubin i prod. na bazie łubinu Orzechy w łupinach Ślady: Mleko i produkty Ślady: Soja i produkty pochodne
Biocop zajmuje się dystrybucją produktów ekologicznych (tylko z upraw ekologicznych) i naturalnych (nie syntetycznych).
Opinie klientów
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji. Napisz pierwszą recenzję!
Mamy o wiele więcej do zaoferowania, nie zapomnij odwiedzić naszych innych kategorii