Kasza z brązowego ryżu jest pożywna i lekkostrawna. Służy do przygotowania kaszek, kremów i zup. Można go gotować z wodą, z bulionem lub z napojami warzywnymi do przygotowania deserów. Sposób użycia: Powoli wlać do wrzącej wody i gotować 3-5 min. bez przerywania mieszania. W zależności od ilości płynu będzie mniej lub bardziej gęsty. Konserwacja: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Kasza manna z brązowego ryżu * * Z upraw ekologicznych. Alergeny: Ślady: Łubin i prod. na bazie łubinu Ślady: Orzeszki ziemne Ślady: Orzechy w łupinie Ślady: Gluten Ślady: Sezam i prod. na bazie sezamu Ślady: Soja i produkty pochodne
Biocop zajmuje się dystrybucją produktów ekologicznych (tylko z upraw ekologicznych) i naturalnych (nie syntetycznych).
Opinie klientów
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji. Napisz pierwszą recenzję!
Mamy o wiele więcej do zaoferowania, nie zapomnij odwiedzić naszych innych kategorii