Komosa królewska to pseudozboże uprawiane w Andach, głównie w Boliwii i Peru. Przyjemny smak i gładka konsystencja. Łatwy do gotowania i wszechstronny w kuchni. Bardzo pożywne i energetyczne jedzenie. Bogaty w proteiny i minerały takie jak żelazo, magnez, fosfor, potas i wapń; a także witaminy z grupy B, witamina C, E, tiamina i ryboflawina. Sposób użycia: Czyścić zimną wodą. Gotuj pod przykryciem i bez mieszania przez 20 minut na małym ogniu. 2 części wody na 1 komosę ryżową. Wyjmij i odpocznij przez 5 minut. Konserwacja: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Komosa ryżowa*. * Z rolnictwa ekologicznego. Alergeny: Ślady: Łubin i prod. na bazie łubinu Ślady: Orzeszki ziemne Ślady: Orzechy w łupinie Ślady: Gluten Ślady: Sezam i prod. na bazie sezamu Ślady: Soja i produkty pochodne
Biocop zajmuje się dystrybucją produktów ekologicznych (tylko z upraw ekologicznych) i naturalnych (nie syntetycznych).
Opinie klientów
Ten produkt nie ma jeszcze recenzji. Napisz pierwszą recenzję!
Mamy o wiele więcej do zaoferowania, nie zapomnij odwiedzić naszych innych kategorii