Popper's RiceMash to ekstrudowany i mielony ryż do przygotowania kremów błyskawicznych.
Jest to bardzo wszechstronny składnik, z którego przyrządza się takie przepisy, jak babeczki, chleb, ciasteczka i ciasta. Idealnie sprawdza się również jako zagęstnik do zup, sosów i bulionów.
Mąka z białego ryżu Mąka z białego ryżu,
Mr. Popper's RiceMash, jest produktem niskotłuszczowym.
Popper's RiceMash to ekstrudowany i mielony ryż do przygotowania kremów błyskawicznych. Jest to bardzo wszechstronny składnik, z którego przyrządza się takie przepisy, jak babeczki, chleb, ciasteczka i ciasta. Idealnie sprawdza się również jako zagęstnik do zup, sosów i bulionów. Mąka z białego ryżu Mąka z białego ryżu,
Mr. Popper's RiceMash, jest produktem niskotłuszczowym.
Nieruchomości:
- Bardzo łatwy i szybki w przygotowaniu
- Wspaniały smak, wyśmienity smak
- Bez cukru
- Niska zawartość tłuszczu
Wymieszaj wszystkie składniki i odstaw ciasto do lodówki na około 30 minut. Następnie przygotuj mango i gotuj je we wrzącej wodzie przez około 5 minut, aż unoszą się na powierzchni. Smacznego!
Alergeny:
Może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, glutenu, skorupiaków, sezamu, skorupiaków, orzeszków ziemnych i orzechów. Nie nadaje się do celiakii.
ZALECANA DAWKA.
Wymieszaj 2 miarki (50 g.) z 250 ml gorącej wody lub gorącego odtłuszczonego mleka. Dobrze wymieszaj łyżką, aż uzyskasz kremową konsystencję. Ilości mieszanki można zmieniać w zależności od gustu. Może być dosładzany miodem, może być również podawany z orzechami i/lub owocami.
(tylko smaki: czekolada kokosowa, masło orzechowe, podwójna czekolada holenderska, banoffee, biała czekolada),
substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy (tylko smaki: truskawka-jogurt), chlorek sodu; Smak, barwnik: (truskawkowo-jogurtowy - ekstrakt z buraków);
Słodziki: glikozydy stewiolowe, sukraloza i acesulfam-K