Whey Pure Fusion to wysokiej jakości białko serwatkowe o doskonałym, pełnym smaku, niezawierające aspartamu. Składa się z 75% czystego białka, w tym przetwarzanego w niskiej temperaturze koncentratu serwatki instant (WPC) i izolatu serwatki CFM® CFM® to najczystsze białko serwatkowe, selektywnie wzbogacane peptydami, produkowane w Glanbii. Białko to jest idealne do zwiększania masy mięśniowej bez dodatku tłuszczów i węglowodanów, stymuluje produkcję tlenku azotu w celu uzyskania trwałej energii i wspomaga regenerację mięśni. Whey Pure Fusion zawiera enzymy trawienne DIGEZYME®, opatentowany kompleks enzymów zawierający enzymy trawienne pochodzące z niepatogennych źródeł mikrobiologicznych, który pomaga w trawieniu i hydrolizie białek, tłuszczów i węglowodanów na mniejsze cząsteczki, w celu ułatwienia procesów trawiennych i utrzymania zdrowia organizmu przewód żołądkowo-jelitowy. Digezym składa się głównie z amylazy, proteazy, lipazy, celulazy i laktazy. Zawiera białka alfa laktoalbuminę, beta laktoalbuminę, immunoglobulinę i aktywne peptydy GMP BCAA'S (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina). Aminokwasy BCAA są filarami budowy białek, dlatego wspomagają wzrost i utrzymanie masy mięśniowej. Kombinacja tych niezbędnych aminokwasów (L-Leucyna, L-Izoleucyna, L-Walina) buduje około 33% wszystkich białek mięśniowych. Whey Pure Fusion zawiera także dużą ilość L-glutaminy, aminokwasu najobficiej występującego w organizmie, stanowiącego ponad 60% rezerwy aminokwasów w tkance mięśniowej i ponad 20% całkowitej liczby aminokwasów. Właściwości: Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej Białko przyczynia się do utrzymania masy mięśniowej Zawiera wysokiej jakości koncentrat białka serwatkowego oraz izolat białka serwatkowego CFM® Słodzony sukralozą Splenda® Pyszne i kremowe Zalecana dzienna porcja: 35 gr Instrukcje użytkowania: Zmieszaj 1 czubatą miarkę (35 g) z 200-300 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Mieszaj przez 30 sekund za pomocą miksera ręcznego lub elektrycznego. Spożywać 1-3 porcji dziennie w zależności od zapotrzebowania na białko.